Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel er din bedste ven, uanset om du kører licensløb, motionsløb eller bare træner på motionsplan i det danske terræn. Danmark byder nemlig på næsten alle slags udfordringer, bortset fra bjerge. Og til det, kræves der en solid all-round cykel.

Og netop en solid all-round cykel, er præcis hvad Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 er.

Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel – Skabt til at være hurtig under alle forhold

Landevejscykling i Danmark byder på lidt af hvert. Det eneste, vi egentligt ikke kan prale af i Danmark, er bjerge. Men til gengæld har vi både stejle bakker, tekniske nedkørsler, masser af flade veje og ofte kraftig side- og modvind.

Skal du gøre det godt i dansk landevejscykling, har du derfor brug for en solid all-round landevejsracer, der er god til det hele.

Og det får du, når du køber denne Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel.

Med Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 får du ikke en cykel, der er 100% perfekt i bjerge, 100% perfekt på helt flad vej eller 100% perfekt i sidevind. Men du får til gengæld en racercykel, der er 95% perfekt under alle tre forhold.

Det er det, som Specialized har sigtet efter, da de skabte denne Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 racercykel. Og det er til fulde lykkedes dem.

En carbonramme, der er både let, stiv og aerodynamisk

En stor del af en racercykel performance, skal findes i selve rammen. Derfor er det også netop her, at Specialized har haft det helt store fokus, da de udviklede denne Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel.

Det første, de har gjort, er at tage udgangspunkt i deres Riders First-teknologi, der giver den optimale performance i forhold til hver enkelt stelstørrelse.

Dernæst har Specialized konstrueret rammen i det lette og stive Fact 9r carbon. Og så er det hele løbende blevet testet i Specializeds egen vindtunnel, for at gøre rammen så aerodynamisk, som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med vægten.

Resultatet blev denne Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel, der er den perfekte kombination af aerodynamik, lav vægt og stivhed.

Shimano Ultegra gear og hydrauliske skivebremser, giver dig lækre køreegenskaber

De super gode all-round køreegenskaber, som rammen giver dig, bliver til fulde suppleret op af et højt niveau på både udstyret og komponenterne. Her får du nemlig Shimano Ultegra i både gear og bremser.

Gearet er det lækre Shimano Ultegra R8000 gearsystem, der giver dig 2×11 gear at vælge mellem. Og med sin kompakte 52-36 gearing på kranksættet og 11-30 gearing på kassetten, er du sikret et gear til alle forhold. Uanset om det går opad, nedad eller lige ud af landevejen.

Og uanset om det går opad, nedad eller lige ud af landevejen, er du også sikret den allermest optimale bremsekraft. Det får du nemlig med de kraftige Shimano Ultegra hydrauliske skivebremser, der lader dig bremse hurtigt og sikkert op i alle slags terræn og vejrforhold.

Det lette DT Swiss R470 i aluminium, der i øvrigt er tubeless-ready, bidrager også til de suveræne køreegenskaber. Og så får du også både styr og sadel, hvor der er taget højde for Body Geometry-principperne, så du gennem den optimale komfort, kan præstere bedre.

Alt dette gør denne Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel til den perfekte all-round cykel. Og det gør den helt uovertruffen, når du skal køre licensløb, motionsløb eller bare træne i de varierende danske forhold.

Specifikationer på Specialized Tarmac SL6 Comp 2021 Racercykel

  • Stel: Specialized Fact 9r carbon stel
  • Forgaffel: Specialized Fact carbon forgaffel
  • Geargruppe: Shimano Ultegra R8000 2×11-speed geargruppe
  • Kranksæt: Shimano Ultegra R8000 52-39 kranksæt
  • Kassette: Shimano Ultegra R8000 11-speed 11-30 kassette
  • Bremser: Shimano Ultegra hydrauliske skivebremser
  • Hjulsæt: DT Swiss R470 alu-hjulsæt
  • Dæk: Specialized Turbo Pro 700×26 dæk for og bag
  • Frempind: Specialized 3D aluminium
  • Styr: Specialized Shallow Drop styr i aluminium
  • Sadelpind: S-Works Fact Carbon 20mm offset sadelpind
  • Sadel: Specialized Body Geometry Power Comp sadel

Størrelsesguide

©2021 DaniaBikes.com