Specialized Phenom Expert – MTB

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Sadler til Mountainbike

Sadler til mountainbike stiller store krav til balancegangene mellem stabilitet og bevægelighed samt komfort og performance. Med Specialized Phenom Expert får du en sadel, der kan det hele, så du kan tackle alle situationer og udfordringer.

Phenom Expert vil tværtimod forbedre din oplevelse på cyklen. Det gør den takket være Body Geometry Fit, som sikrer, at sadlens udformning kun støtter dig på de anatomisk rigtige steder. En sådan støtte sparer dig for de unødvendige skader og smerter, du eventuelt vil opleve ved at sidde på en forkert sadel.

Dette medfører først og fremmest optimal komfort, men det resulterer også i bedre performance. Når du sidder rigtigt på cyklen, og særligt når du har den rigtige sadel, får du mulighed for at udnytte alle dine muskler, og du kan derved producere mere energi. Samlet set giver det en klar forbedring af hele din oplevelse på cyklen.

Specialized Phenom Expert

Du kan kun få Specialized Phenom Expert i størrelse 143mm, men dette begrænser ikke sadlen til enkelte ryttere. Snuden på sadlen er adaptiv, hvilket betyder, at den former sig efter lige præcis dine bevægelsesmønstre. Det sikrer, at du kan bevæge dig frem og tilbage som nødvendigt, men også at du kan finde dig til rette i en solid position. Til forskel fra de andre Phenom-udgaver af sadler, så er denne med et understel af titanium, hvilket giver sadlen en samlet vægt på 248g.

Som noget ekstra har sadlen et indbygget system til opbevaring af energi, så du nemt kan montere drikkedunksholdere eller andre beholdere under sadlen. Så slipper du for fyldte lommer, der hopper og danser med fare for, at indholdet ryger ud, mens du kører.

Systemet til opbevaring hedder SWAT, den adaptive snude er skabt efter Adaptive Edge teknologi, og selve sadlens udformning er opbygget på baggrund af Body Geometry Fit-princippet. Fælles for dem alle er, at det er systemer, der er udviklet af producenten Specialized. De har haft et team bestående af kvalificerede fagfolk til at sammensætte alle disse komponenter, så de opfylder de forskellige krav, en cykelrytter har til sit udstyr. Dette gælder hvad enten du vægter pasform, vægt, performance eller komfort højest – Specialized har et væld af interessante produkter, der alle er af super høj kvalitet. Er du i tvivl om lige netop denne sadel skal være din, så skriv eller ring til os – så hjælper vi dig gerne med en opmåling.

© 2017 Daniabikes.com.

Varenummer (SKU): 27217-22-gruppe Kategorier: , , , , Tags: ,